چیمیچوری یک سس رعنا متوسط قرمز یا سبز نپخته و خوش طعم است که میتوان آن را با ریختن انواع ادویهها و سیر در غذاساز و در حین ریختن روغن در مخلوط تازه درست کرد.
اغلب برای روی گوشت های کبابی مانند استیک کبابی، ماهی یا مرغ استفاده می شود همچنین می تواند به عنوان چاشنی سفره برای غذاهای دیگر استفاده شود.
هنگامی که می خواهید طعم بیشتری به استیک خود بدهید، اجاق گاز هوشمند + گریل خود را روشن کنید تا یک ریبای کبابی با چیمیچوری بپزید.
Demi glace یک سس قهوه ای با ضخامت متوسط است که به عنوان پایه سس های دیگر یا به تنهایی استفاده می شود. طعم غنی آن ناشی از کاهش برابری شراب و آب است. اگر به دنبال چاشنی غذای معمولی مرغ خود هستید، مرغ سوخاری با لعاب افرا تند باید وعده غذایی بعدی شما باشد.
سالسا یک سس غلیظ قرمز یا سبز است که در بسیاری از وعده های غذایی اسپانیایی، مکزیکی و آمریکای جنوبی استفاده می شود. برخی از انواع محبوب این سس گوجه فرنگی، پیاز و فلفل که در بسیاری از کشورها یافت می شود.
سالسا هوانکاینا، یک سالسای پرویی یا چنچو ان پیدرا است که در شیلی یافت می شود. سالسا کاربردهای مختلفی دارد، از جمله به عنوان چاشنی پر کردن یا پایه دستور پخت.
یک رویه کلاسیک برای بسیاری از دستور العمل های گوشت، سعی کنید سالسا تازه خود را با استفاده از غذاساز برای خرد کردن تهیه کنید و سپس مواد خود را با هم مخلوط کنید.
سس پاستا بستر بسیاری از غذاهای ایتالیایی است. هر کدام دارای طعم منحصر به فردی هستند که هر غذایی را که به آن اضافه می کنند مشخص می کند می توانید طعم های پیچیده ای را به این سس ها با ضمیمه آسیاب غذای اضافه کنید.
برای نودل های ساده یا دستور العمل های مفصل، سس پاستا یک انتخاب عالی است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.