شلیل در میدان تره بار ارومیه دارای مقدار زیادی ویتامین C و سایر آنتی اکسیدان ها است. آنتی اکسیدان ها به کاهش استرس اکسیداتیو ناشی از عدم تعادل مولکول های ناپایدار در بدن شما به نام رادیکال های آزاد کمک می کنند.
استرس اکسیداتیو می تواند منجر به دیابت، آلزایمر و بیماری قلبی شود. شلیل ها همچنین دارای فلاونوئیدها و آنتوسیانین ها هستند، آنتی اکسیدان هایی که به بسیاری از میوه ها و سبزیجات رنگ، طعم و بو می دهند.
فلاونوئیدها ممکن است به توقف از دست دادن عملکرد مغز که با افزایش سن به وجود می آید کمک کنند و آنتوسیانین ها ممکن است به کاهش التهاب و بیماری قلبی کمک کنند. شلیل همچنین دارای ترکیبات فنلی است، یک آنتی اکسیدان پلی فنول که از شما در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند.
چندین مطالعه نشان می دهد که ترکیبات فنلی موجود در شلیل ممکن است شما را کمتر در معرض ابتلا به سرطان قرار دهد. مطالعه ای که بر روی بیش از 470000 بزرگسال 51 تا 70 ساله انجام شد، نشان داد که مصرف بیشتر میوه ها، مانند شلیل، با کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه در مردان مرتبط است.
این مطالعه این فواید را با این واقعیت مرتبط دانست که این میوه ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند. همچنین، یک مطالعه لوله آزمایشی نشان داد که عصاره هلو به توقف رشد سلولهای سرطان سینه کمک میکند و نشان میدهد که اثرات مشابهی دارد. به یاد داشته باشید که باید تحقیقات بیشتری روی افراد انجام شود.
اول اینکه آنها دارای فیبر زیادی هستند که به شما کمک می کند احساس سیری کنید. اگر از قبل احساس سیری می کنید، احتمالاً زیاد غذا نمی خورید یا کالری زیادی دریافت نمی کنید. همچنین این میوه ذاتاً کالری و چربی کمی دارد. خوردن بسیاری از میوه ها و سبزیجات کم کالری به جای تنقلات پرکالری و کم مغذی ممکن است به کاهش وزن شما کمک کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.