فراهمی زیستی لیکوپن و بتاکاروتن، یعنی درصد این ریزترکیبات منتقل شده به میسل ها، با استفاده از یک مدل آزمایشگاهی برآورد شد.
خوشرنگ شدن رب گوجه نی نی سایت با اضافه کردن کمی زردچوبه امکانپذیر است.
اجزای کنجاله (6.7 گرم پوره سیب زمینی آب پز، 1.2 گرم گوشت گاو 10 درصد چربی سرخ شده، 0.2 گرم روغن زیتون و 2 گرم رب گوجه فرنگی) با 32 میلی لیتر NaCl 0.9 درصد حاوی 12.6 گرم در لیتر پیروگالول به عنوان آنتی اکسیدان مخلوط شدند.
مخلوط به مدت 10 دقیقه در دمای 37 درجه سانتیگراد در یک حمام آب تکان دهنده همگن شد. برای تقلید از مرحله معده، pH با حدود 500 میکرولیتر 1 مول در لیتر هیدروکلراید روی 02/0 ± 4 تنظیم شد و سپس 2 میلی لیتر پپسین خوک (40 گرم در لیتر در 1/0 مول در لیتر HCl) اضافه شد.
هموژنه در دمای 37 درجه سانتی گراد در حمام آب تکان دهنده به مدت 30 دقیقه انکوبه شد. برای تقلید از مرحله روده، pH مخلوط نیمه هضم شده با افزودن حدود 800 میکرولیتر بی کربنات سدیم 0.9 مول در لیتر، pH 6.0 به 0.02 ± 6 افزایش یافت.
سپس مخلوطی از عصاره صفرا خوک و پانکراتین (9 میلی لیتر حاوی 2 گرم در لیتر پانکراتین و 12 گرم در لیتر عصاره صفراوی در 1/0 مول در لیتر تری سدیم سیترات، pH 6.0) و 4 میلی لیتر عصاره صفرا با غلظت 100 گرم در لیتر اضافه شد.
نمونه ها در یک حمام آب لرزان در دمای 37 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه انکوبه شدند تا فرآیند هضم کامل شود. میسل ها با استفاده از اولتراسانتریفیوژ (30000 × گرم به مدت 18 ساعت در دمای 10 درجه سانتی گراد با استفاده از روتور از قطرات روغن و ذرات غذا جدا شدند.
بخش آبی از لوله سانتریفیوژ با استفاده از یک سوزن متصل به یک سرنگ 10 میلی لیتری جمع آوری شد. سپس از طریق یک فیلتر 0.22 میکرومتری (میلیپور) فیلتر شد. مقدار کمی در دمای -80 درجه سانتیگراد تحت نیتروژن تا تجزیه و تحلیل ذخیره شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.