سرکه تاکستان مایعی همه کاره ای هست که برای پخت و پز، نگهداری مواد غذایی و تمیز کردن استفاده می شوند. برخی از سرکه ها به ویژه سرکه سیب در جامعه سلامت جایگزین محبوبیت پیدا کرده اند و گفته می شود که اثر قلیایی بر بدن دارند.
با این حال، به خوبی شناخته شده است که سرکه ها اسیدی هستند، و بسیاری از مردم را به این فکر می کنند که آیا سرکه ها اسیدی یا قلیایی هستند.
این مقاله توضیح می دهد که آیا سرکه یک اسید (اسیدی) یا باز (قلیایی) است و آیا برای سلامتی شما مهم است. PH چیست؟
برای درک اینکه آیا چیزی اسیدی (اسیدی) یا باز (قلیایی) است، باید بفهمید که pH چیست. اصطلاح pH مخفف “پتانسیل هیدروژن” است.
به زبان ساده، pH مقیاسی است که میزان اسیدی یا قلیایی بودن یک چیز را اندازه میگیرد.
مقیاس pH از 0 تا 14 متغیر است:
0.0-6.9 اسیدی است، 7.0 خنثی است، 7.1-14.0 قلیایی است (به عنوان پایه نیز شناخته می شود)، بدن انسان کمی قلیایی با pH بین 7.35 تا 7.45 است.
اگر PH بدن شما از این محدوده خارج شود، می تواند عواقب جدی یا حتی کشنده ای داشته باشد، زیرا فرآیندهای داخلی می توانند عملکرد نادرست داشته باشند یا به طور کامل متوقف شوند.
توجه به این نکته مهم است که PH بدن شما فقط در برخی از بیماری ها تغییر می کند و تحت تأثیر رژیم غذایی شما قرار نمی گیرد. آیا سرکه اسیدی است یا قلیایی؟
سرکه از عبارت فرانسوی “vin aigre” گرفته شده است که به معنای شراب ترش است.
می توان آن را تقریباً از هر چیزی حاوی قند، از جمله میوه، سبزیجات و غلات تهیه کرد. مخمرها ابتدا قند را به الکل تخمیر می کنند و سپس توسط باکتری ها به اسید استیک تبدیل می شود. اسید استیک سرکه را با pH معمولی ۲ تا ۳ اسیدی می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.