تحقیقات اخیر که نقش و سهم نبات نی دار فله را در رژیم غذایی و اثرات احتمالی آن بر نشانگرهای زیستی سلامت مورد بررسی قرار می دهد، این دیدگاه را که نبات نی دار فله ممکن است با افزایش نرخ چاقی و خطرات سلامتی مرتبط باشد، به چالش می کشد.
گروهی از متخصصان در تغذیه رفتاری، علوم تغذیه و آموزش تغذیه در یک میزگرد تسهیل شده برای بررسی ارتباط بین مصرف معمول نبات نی دار فله و نتایج سلامت شرکت کردند.
عوامل موثر بر مصرف نبات نی دار فله، از جمله پیامدهای منفی بالقوه محدودیت؛ و راهکارهای موثر برای ترویج مصرف متوسط نبات نی دار فله این بحث همچنین شکاف هایی را در تحقیقات موجود و همچنین فرصت های تحقیقاتی و آموزشی آتی در زمینه تغذیه رفتاری شناسایی کرد.
مصرف مقدار کمی از انواع نبات نی دار فله مانند کاکائو، شکلات تلخ و آدامس با اثرات مثبتی بر وزن و سلامت قلب و عروق همراه بوده است.
در سال های اخیر، چندین مطالعه اپیدمیولوژیک (مقطعی و یک مطالعه طولی) و یک مطالعه مقدماتی اثرات بالقوه مصرف نبات نی دار فله را بر عوامل خطر سلامت در کودکان و بزرگسالان، از جمله وزن بدن و نشانگرهای خطر بیماری مانند کلسترول خون، فشار خون بررسی کردند.
و گلوکز خون این مطالعات این دیدگاه را که مصرف نبات نی دار فله ممکن است با افزایش وزن و خطر قلبی عروقی مرتبط باشد، زیر سوال برد.
مطالعه ای در بیش از 15000 بزرگسال آمریکایی نشان داد که مصرف نبات نی دار فله در روزهای مصرف، افزایش متوسطی در انرژی، قند افزوده و چربی اشباع شده مرتبط با مصرف نبات نی دار فله دارد، اما کل مصرف نبات نی دار فله با افزایش وزن یا BMI، عوامل خطر قلبی عروقی، یا خطر ابتلا به سندرم متابولیک است.
یک مطالعه مشابه در بیش از 11000 کودک و نوجوان 2 تا 18 ساله دریافت مقدار کمی انرژی کل و قندهای افزوده را در مصرف کنندگان نبات نی دار فله که شکلات مصرف می کردند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.