بیشتر غذاها از نظر تامین مواد مغذی و انرژی برای حفظ زندگی روزمره کاربردی در نظر گرفته می شوند، اما سیستم های غذایی که قادر به پیشگیری یا بهبود وضعیت استرس یا بیماری هستند.
به عنوان غذاهای کاربردی لوبیا چیتی خوراک طبقه بندی می شوند.
در برابر شرایطی مانند استرس اکسیداتیو، بیماری های قلبی عروقی، دیابت، سندرم متابولیک و بسیاری از انواع سرطان محافظت می کند و در نتیجه این حبوبات را در موقعیت خود قرار می دهد.
به عنوان یک غذای کاربردی عالی علاوه بر این، ایالات متحده دارای تاریخچه غنی لوبیا چیتی گلستان است.
در حال حاضر یکی از تولیدکنندگان برتر لوبیا چیتی خشک در جهان است که اکثریت قریب به اتفاق لوبیا چیتی را تشکیل می دهد.
است، نتایج قابل مقایسه با لوبیا چیتی اردبیل انتظار می رود همانطور که در بالا ذکر شد، بوتیرات با خطرات کمتر سرطان مرتبط است.
در نهایت، Campos-Vega تولید SCFA تولید شده در طی تخمیر آزمایشگاهی پلی ساکاریدهای به دست آمده از چهار رقم معمولی پخته شده لوبیا، از جمله لوبیا چیتی را بررسی کرد.
این نتایج نشان می دهد که لوبیای خشک قادر به محافظت از روده بزرگ با تغییر مثبت pH در هر دو دوره کوتاه (6 ساعت) و طولانی (24 ساعت) تخمیر یا ترانزیت هستند.
با وجود این ویژگی ها، مصرف لوبیا چیتی در ایالات متحده نسبتاً کم است.
بنابراین، هدف از این دست نوشته بررسی لوبیا خشک به عنوان یک محصول مهم کشاورزی ایالات متحده و به عنوان غذای کاربردی برای عصر حاضر با تاکید بر لوبیا چیتی است.
لوبیا چیتی خشک ( Phaseolus vulgaris L) یا لوبیا معمولی، به دلیل داشتن پروتئین بالا، فیبر، پری بیوتیک، ویتامین B و ترکیب ریز مغذی های شیمیایی متنوع، به عنوان یک غذای تقریباً عالی شناخته شده است.
لوبیا چیتی خشک را میتوان در مناطق مختلف زیستمحیطی کشت کرد و به اشکال مختلف مانند دانههای کامل فرآورینشده، به عنوان بخشی از مخلوط، محصولات کنسرو شده یا بهعنوان جایگزین آرد گندم بدون گلوتن توزیع کرد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.