فیبر موجود در گلابی پاییزی هضم را کند می کند و به بدن شما زمان بیشتری برای تجزیه و جذب کربوهیدرات ها می دهد. این همچنین می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند و به طور بالقوه به پیشگیری و کنترل دیابت کمک کند.
گلابی پاییزی ممکن است به کاهش کمک کند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 به دلیل فیبر و آنتوسیانین موجود در آنها. گلابی ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد. آنتی اکسیدان های پروسیانیدین آنها ممکن است سفتی بافت قلب را کاهش دهد.
کلسترول LDL (بد) را کاهش دهد و کلسترول HDL (خوب) را افزایش دهد. این پوست حاوی یک آنتی اکسیدان مهم به نام کورستین است که تصور می شود با کاهش التهاب و کاهش عوامل خطر بیماری قلبی مانند فشار خون بالا و سطح کلسترول، برای سلامت قلب مفید است.
یک مطالعه بر روی 40 بزرگسال مبتلا به سندرم متابولیک، مجموعه ای از علائم که خطر بیماری قلبی شما را افزایش می دهد، نشان داد که خوردن 2 گلابی متوسط در روز به مدت 12 هفته، عوامل خطر بیماری قلبی مانند فشار خون بالا و دور کمر را کاهش می دهد.
یک مطالعه بزرگ و 17 ساله روی بیش از 30000 زن نشان داد که هر وعده 80 گرمی میوه در روز خطر بیماری قلبی را 6 تا 7 درصد کاهش می دهد. برای زمینه، 1 گلابی پاییزی متوسط حدود 178 گرم وزن دارد.
علاوه بر این، مصرف منظم گلابی و سایر میوه های گوشت سفید خطر سکته مغزی را کاهش می دهد. یک مطالعه 10 ساله روی بیش از 20000 نفر نشان داد که مصرف هر 25 گرم میوه گوشت سفید در روز خطر سکته مغزی را تا 9 درصد کاهش می دهد (منبع معتبر 43).
گلابی پاییزی سرشار از مواد قوی است آنتی اکسیدان هایی مانند پروسیانیدین و کورستین که می توانند سلامت قلب را تقویت کنند با بهبود فشار خون و کلسترول. خوردن گلابی به طور منظم نیز ممکن است کاهش خطر سکته مغزی
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.