چه برای پاستا و چه برای غذاهای اصلی، آرد پسته قاووت خشخاشی شیررضا کمکی خارقالعاده در آشپزخانه است، به لطف آن جزء معطر و چرب با بافتی غیرقابل انکار که با ترکیبهای مختلف بسیار خوب میآید.
یکی از محبوبترین ماهیها با ماهی است که با میگوی قرمز شروع میشود، حتی خام، خرد شده و تارتار برای پیشغذا یا تکمیل یک بشقاب اسپاگتی خوشمزه است.
یا هنوز در قلمرو ماکارونی خشک، فوسیلی گندم دوروم را با بچه هشت پا و پستو پسته تهیه کنید، برای صرفه جویی در وقت، آجیل خرد شده را به شکل آرد در مخلوط کن بریزید.
تا در زمان صرفه جویی کنید یا همراه با پودر سوخاری و قاووت پسته سفیده تخم مرغ برای پخت نان استفاده کنید.
استیک ماهی تن: در حین پختن روی یک سینی داغ، پوسته بزرگی تشکیل می شود.
آیا به یک خوراکی شیرین علاقه دارید؟ آرد پسته ماده مناسبی برای تهیه دسرهای خوشمزه و چشم نواز در زمان بی سابقه است: آن را به عنوان جایگزینی برای آرد بادام در دستور پخت کیک Torta Caprese امتحان کنید.
یا یک موس خامهای ریکوتا دی بوفالا با کولیس تمشک و استرئوسل پسته توسط آندریا گولینو درست کنید: برای سرو در انتهای غذا برای برآورده کردن خواستهترین کام نیز عالی است.
در میان دستور العمل های سیسیلی، شیرینی های پسته نرم قاووت کرمان چهل گیاه سزاوار ذکر هستند کوکی هایی که با آرد بادام و پسته، سفیده تخم مرغ، عسل، پوست لیمو و شکر تهیه می شوند.
همچنین نیمفردوی معمولی ساخته شده با آجیل خرد شده و خامه پسته و کیک با پسته تزئین شده با انواع توتها (اینجا در نسخه Maurizio Santin) وجود دارد.
از طرف دیگر، اگر عاشق اسپرد هستید، خمیر پسته در این مقاله طرز تهیه کرم پسته در خانه را با توصیه ارزشمند پاستیکریا کورسینو در Palazzolo Acreide خواهید دید ایده های دیگر؟
از آن برای شیرین کردن ماسکارپونه و غنی سازی تیرامیسو پسته خود استفاده کنید، یا در هر دستور پخت مافین آن را با آرد جایگزین کنید.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.